Kezdjük meg a közös munkát!

Szia!

Először is köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem és érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt.

Ezen az oldalon választ kaphatsz arra, hogyan is zajlik velem a közös munka egy weboldal felépítés vagy egyéb szolgáltatás alatt.

Kövesd végig az oldalt és minden információt megkapsz, de ha valami nem tiszta, bátran keress elérhetőségeim egyikén!

Több fajta szolgáltatásom is van, de egy közös mindegyikben.

Mindegyik személyre szabottan, az ügyfél igényeinek, elképzeléseinek megfelelően készül el, legyen ez weboldal, arculat vagy logó.

Így tudom biztosítani hogy az ügyfeleim 100%-ban elégedettek lehessenek a megvásárolt szolgáltatással.

l

Igényfelmérés

Miután felvetted velem a kapcsolatot, e-mailben egyeztetünk egy időpontot ingyenes konzultációra, amit telefonon vagy videóhívásban bonyolíthatunk le. Ezen az ingyenes konzultáción megbeszéljük az elképzeléseidet és segítek kiválasztani az igényeidhez leginkább illő csomagot.

Szolgáltatás

A csomag kiválasztása után 50% előleget kell fizetned a teljes vételárból. Ezt követően a konzultáción megbeszélt határidőre elkészítem a kivánt terméket, szolgáltatást. Folyamat közben ha változás van vagy valami nem az elképzeléseid szerint alakul, tudod nekem jelezni és változtatunk.

Fizetés

Ha elkészültem a szolgáltatással, ezt jelzem neked és közösen ellenőrizzük az elkészült munkát. Itt még mindig tudsz változtatni és finomhangolni az elképzeléseden. Ha a végleges, általad is elfogadott termék elkészült, kiegyenlíted a fennmaradó összeget, megkapod a számlát és az egyéb dokumentációt.

Ha bármi kérdésed maradt keress bátran elérhetőségeim egyikén! Remélem hamarosan eredményesen együtt fogunk dolgozni. Addig nézz körül a szolgáltatásaim között hogy megtaláld a számodra megfelelőt!

Jelentkezz ingyenes konzultációra!