Social Media támogatás 

Olcsón, gyorsan, jó minőségben.

 

A weboldalad mellett, fontos hogy jelen legyen a vállalkozásod a közösségi médiában is. Itt könnyen szerezhetsz követőket akár a saját ismerőseid körében is és megosztásokon keresztül hamar elterjedhet a híred. Fontos, hogy folyamatosan megjelenj képekkel és posztokkal, minden újdonságot meg kell mutatni a látógatóknak. Egy ilyen oldal igazából a referenciamunkáid összessége, ahol tudod ösztönözni a látógatókat, hogy tőled vásároljanak.

Természetesen a vállalkozásod profiljától és tevékenységétől is függ, hogy melyik közösségi média felületeket érdemes megjelenned, nem kell túlvállalni magad, de fontos, hogy legalább 1-2 felületen tudj folyamatosan tartalmat készíteni. Ha problémát jelent egy ilyen oldal készítése, vagy nem tudod megfelelően beállítani, akkor keresd meg az alábbi szolgáltatások közül a megfelelőt magadnak! 

 

Csomagok

3 csomag közül tudsz választani ebben a kategóriában, extrák mindegyikhez választhatók.

Facebook üzleti oldal

 • Facebook üzleti oldal létrehozása, beállítása
 • Egységes profilkép és borítókép arculat
 • 3 db Facebook poszt alap

 

4.990 Ft

Instagram üzleti oldal

 • Instagram üzleti oldal létrehozása és beállítása
 • Egységes profilkép és borítókép arculat
 • 3-3db Instagram poszt és sztori alap
 • Highlight sablonok

9.990 Ft

Social Media Extra csomagajánlat

 • Facebook üzleti oldal létrehozása és beállítása
 • Instagram üzleti oldal létrehozása és beállítása
 • Egységes profilkép és borítókép arculat
 • 5-5db poszt és sztori alapok
 • Highlight sablonok

+AJÁNDÉK 3db hirdetéskép
+AJÁNDÉK 3-3 poszt beidőzítés Instagramra és Facebookra

 

29.990 Ft

Extrák a csomagok mellé

Egy jól felépített üzleti oldal a közösségi médiában még jobban tud működni egy saját weboldallal, melynek az arculata egységes a Facebook és Instagram oldaladdal. Amennyiben a közösségi média jelenlétedet felturbóznád egy saját weboldallal is, kattints!

A termékek 100%-ban az ügyfél igényeire szabva készülnek el, konzultáció alapján. A készítés során figyelheted hogyan alakul az általad választott termék és bármilyen változtatást eszközölhetünk. 

Ezen felül a munka átadása után is 100% garanciát vállalok az egész szolgáltatásra! Ha bármi nem az elképzelések alapján sikerült, díjmentesen és gyorsan javítom a problémát. 

Hirdetés kezelés előfizetés

Hallottál már az online hirdetésekről? Ha még nem, akkor olvasd el az ebben a témában íródott blogcikkemet ide kattintva!

Az online hirdetéseknel számos előnye van amit érdemes kihasználnod a vállalkozásod számára. Ha nincs időd és energiád utána olvasni és eligazodni a sokféle lehetőség között, akkor bízd rám a hirdetéseid kezelését! Az alábbi előfizetéses csomagban megtalálsz minden ezzel kapcsolatos információt.

Hirdetésképek készítését is vállalom, ezzel kapcsolatban itt találsz információt!

Hirdetés kezelés előfizetés

 • Hirdetések elindítása és menedzselése 

 • Hirdetés eredményeinek kimutatása és elemzések küldése

4.990 Ft/hirdetés

vagy

9.990/hó

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell előleget fizetnem?

Ebben a termékkategóriában csak a Social Media Extra ajánlat esetében kell előleget fizetni, a többi ajánlat esetén elég a munka elkészülése után kifizetni a teljes vételárat.

Milyen költségekre számíthatok?

Az oldalamon feltültetett árak minden esetben a termék teljes vételárát tükrözik, ha extrákat kérsz bele, ezeknek az ára is fel lesz tüntetve. Az ár mindent tartalmaz.

Mit fogok megtudni az ingyenes konzultáción?

Az ingyenes konzultáción megoszthatod velem az elképzeléseid a designnal kapcsolatban. Ha nulláról akarsz indulni, egy kötetlen beszélgetés keretében segítek elindulni.

Mennyi idő alatt készül el a munka?

Ez nagyban függ a megrendelt csomagtól és a megrendeléseim számától is, de ebben a termékkategóriában maximum 1 hét alatt elkészülnek a termékek. A konzultáció sokat fog segíteni ennek a megállapításában is, de az ott megbeszélt határidőt GARANTÁLOM neked.

Mi van akkor, ha valami nem tetszik majd?

A termék 100%-ban a te igényeid és elképzeléseid alapján fog elkészülni, ezt folyamatos konzultációval biztosítjuk. Mielőtt átveszed az elkészült munkát leellenőrizheted. Ha valami nem nyerte el a tetszésed vagy máshogy szeretnél, jelezheted felém és én kijavítom a problémát.

Milyen garanciát vállalok?

A termék átvétele előtt ellenőrizheted a munkát, így biztosan a te elképzeléseid szerint fog alakulni.  Ha valami mégsem úgy sül el ahogy azt szeretted volna, nem kell fizetned, vagy visszaküldöm a teljes vételárat és a közös munkát felfüggesztjük.

Jelentkezés

Komoly az érdeklődésed? Vár itt rád egy verhetetlen ajánlat…